Оригинално Заглавие: Third Person
Българско Заглавие: Трети човек
Жанр: Драма, Романтичен
Година: 2013
Държава: Великобритания, САЩ, Германия, Белгия
Език: Английски, Италиански
Времетраене: 137 Минути
Галерия / Трейлър Рецензия


Синопсис:


Сюжетът на филма Трети човек / Third Person ни представя три различни любовни истории, които се развиват в три различни града - Париж, Ню Йорк и Рим, но в крайна сметка се оказват, че са взаимосвързани. Първата история се развива в Рим, където младия писател Майкъл, който наскоро е получил развод от бившата си жена, се среща със своята бивша любовница Анна. Двамата започват нова връзка, но тя няма как да продължи, заради тайна, която не позволява двамата да са заедно.

Втората история се развива в Ню Йорк, където Джулия е обвинена в опит за убийство на нейния син. Съдът е разпоредил детето да се гледа от бащата, а Джулия прави всичко възможно да докаже своята невинност и да може отново да гледа детето си.

Третата история се развива в Рим, където американски бизнесмен на име Сийн е дошъл на пътешествие. там той среща красива италианка, в която се влюбва. но нейното дете е отвлечено, а похитителя иска голям откуп, който Сийн трябва да плати. По време на всичко това Сийн изпада в подозрения дали всичко това, което се случва е истина.