Оригинално Заглавие: Dallas
Българско Заглавие: Далас
Жанр: Драма
Година: 2012-2014
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 42 Минути / 40 епизода
Статус на сериала: Спрян / 3 сезона
Следва: Далас (1978-1991)
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Телевизионният феномен „Далас” ще се завърне на малкия екран през 2013-та, благодарение на режисьора Майкъл Робин, който възражда любовните истории и враждите в семейство Юинг.

Любимите Боби и Джей Ар, отново ще бъдат изиграни от Лари Хагман и Патрик Дъфи. Линда Грей ще възроди Сю Елън, а Чарлийн Тилтън – Луси Юинг.  В продължение на 13 години – от 1978-ма до 1991-ва - „Далас”събира милиони зрители по целия свят, отличен е с 4 награди „Еми” и има още 17 номинации.

Младите продължават битката в новия „Далас”

Двайсет години по-късно емблематичните герои от „Далас” Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей) подновяват битката за власт, пари и любов. В новия сезон обаче главни действащи лица са младите им наследници Джон Рос (Джош Хендерсън) и Кристофър, заедно с техните момичета Елена Рамос (Джордана Брустър) и Ребека Сътър.

Продължението на „Далас” предизвиква огромен интерес в САЩ през 2012 г. За разлика от оригиналните серии, излъчвани в продължение на 13 години, настоящата история се развива много по-бързо и динамично. Новият „Далас” вече не е теленовела – продукцията е заснета по стандартите на модерното кино и е разработена в жанра телевизионна драма. Освен това историята, създадена от Синтия Сидър и нейния екип, е и изключително актуална. Младите наследници на Юинг, освен, че обичат една и съща жена, влизат в битка за бъдещето на компанията. Докато синът на Джей Ар – Джон Рос – иска да запази статуквото и да печели от петролните находища, братовчед му Кристофър се стреми да замени изцяло петрола с алтернативни източници на енергия.