Оригинално Заглавие: Teen Beach Movie
Българско Заглавие: Tийнейджърски плажен филм
Жанр: Семеен, Музикален
Година: 2013
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 110 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Брейди и неговата приятелка Маккензи се наслаждават на своята връзка и прекарват повечето си свободно време заедно в тренировки по сърфиране. Двамата обожават мюзикъла “Уестсайдска история” и общата им мечта е да живеят именно в света описан в класическата продукция.

Но реалността бързо променя всичко и Брейди научава, че за да продължи обучението си в колеж Маккензи най-вероятно ще го напусне и ще заживее в друг град заедно със своята леля. С надеждата да промени нещата Брейди кани Маккензи на поредното сърфиране по морските вълни. Но след като губят за секунди концентрация двамата падат от сърфовете си и когато се събуждат откриват, че по необясним начин са били транспортирани в света на “Уестсайдска история”. След първоначалния шок двамата решават да се впишат в този нов свят и да бъдат част от сюжета на филма.

Всичко обаче се променя когато главния герой в историята се влюбва в Маккензи, а главната героиня започва да изпитва чувства към Брейди. Сюжетът на “Уестсайдска история” започва постепенно да се променя и Брейди трябва бързо да намери изход от ситуацията преди той и приятелката му да останат завинаги във филмовата история.