Оригинално Заглавие: Thunder in Paradise
Българско Заглавие: Гръм в Рая
Жанр: Приключенски
Година: 1994
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 45 Минути / 22 епизода
Статус на сериала: Спрян / 1 сезон
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Сериалът, чийто девиз е “Опасност.  Вълнение. Приключение. Това е просто един ден в Рая”, проследява историята на бившите "морски тюлени” Ар Джей Спенсър (Хълк Хогън) и Мартин "Бру” Бейкър (Крис Лемън). Двамата работят като скъпо платени наемници, за да изкарат прехраната си и да плащат квартирата си, която се намира в красив залив във Флорида. Задачите им всеки път са много рискови и опасни – Спенсър и Бру си имат работа с въоръжени престъпници, които трябва да заловяват. По време на своите мисии те разчитат предимно на "Гръм” – супер модерна, оборудвана с най-високи технологии моторна лодка, проектирана от Спенсър за Американското правителство.

Ежедневието им е изпълнено с риск, опасности и приключения...Но и с доста забавления на претъпкания от сексапилни жени курортен комплекс "Рай”, където се намира и жилището им. На плажа работят и много от техните приятели. Освен за опасните си мисии, Ар Джей и Мартин се грижат и за малката дъщеря на Ар Джей – Джесика, която след смъртта на майка й живее с тях.

Когато Спенсър и Бру са на мисия, за нейното отглеждане помага и бившият модел Кели ЛеРу. Тя притежава ресторант на брега на плажа и често е обект на ухажване от страна на Бру, който постоянно се проваля в опитите си да спечели сърцето й. Едуард Уитакър, собственик на плажа и чичо на малката Джесика, участва в някои от епизодите, предимно със забавни случки.