Оригинално Заглавие: Stay Tuned
Българско Заглавие: Останете на канала
Жанр: Комедия, Фентъзи
Година: 1992
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 88 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Рой Нейбъл (Джон Ритър) навлиза в едно друго измерение на телевизията - от другата страна на екрана. Ако оцелее, ще може да се върне у дома. Ако ли не успее - като шоу áåç публика, ще бъде заменен... с нещо по-добро!

Огромната сателитна чиния, която Рой наскоро е купил от разпродажба, засмуква него и съпругата му Хелън (Пам Доубър) в неистово-смешния и чудат телевизионен свят. Подпомогнати от своя вещ водач в света на телевизията Краули (Юджийн Леви), семейство Нейбъл се отбиват в епизоди от популярните сериали “Подземният свят на Дюан”, “HTV”, “Твърде северно изложение”, “Да караш около мис Дейзи”, “Фондацията на борците от подземния свят”, анимационния “РобоКотка” и още дузина подобни. Всички те са създадени от злия телевизионен шеф Спайк (Джефри Джоунс) с ясното съзнание, че са еднодневки.

Ако сте си мислили, че няма нищо хубаво в телевизията, гледайте ТЕЛЕМАНИ - една от най-удачните сатири за телевизионния бизнес, появявала се по големите или малките екрани. Не го изключвайте, а заложете на дистанционното си.