Оригинално Заглавие: The Resident
Българско Заглавие: Квартирантката
Жанр: Мистерия, Трилър
Година: 2011
Държава: Великобритания, САЩ
Език: Английски
Времетраене: 91 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


След развода си, младата и красива лекарка Джулиет Деверо (носителката на „Оскар” Хилъри Суонк) започва нов живот в просторна мансарда. Евтината квартира се оказва толкова добра, че Джулия на може да повярва на късмета си. Скоро обаче тя започва да подозира, че не е сама в дома си. С ужас тя осъзнава, че симпатичният хазяин Макс я е избрал за своята игра на котка с мишка ...Красивата лекарка Джулиет (носителката на „Оскар” Хилъри Суонк, „Момиче за милиони”) е намерила идеалния апартамент в Ню Йорк, където да започне нов живот след като се е разделила със съпруга си.

Той има просторни стаи, страхотна гледка и сръчен и красив хазяин. Но зад всяка стена има тайни и страх, а Джулиет започва да изпитва чувството, че не е сама. Тя е наблюдавана. Тя е следена. И никой не е в безопасност, когато тя открива безмилостния ужас на прага си. Но как да спреш зло, което даже не можеш да видиш... докато не стане прекалено късно?

Джефри Дий Морган („Анатомията на Грей”) и легендата Кристофър Лий („Властелинът на пръстените”) допълват звездния състав в „Квартирантката”.