Оригинално Заглавие: Anger Management
Българско Заглавие: Психаротерапия
Жанр: Комедия
Година: 2003
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 106 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


В Ню Йорк, Дейв Бузник (Адам Сандлър) е компетентен и работлив, но страда от тежка травма от детството му в Бруклин, която го прави несигурен. Той не може да целува приятелката си на публично место и също така е неспособен да се бори за повишение.

По време на бизнес пътешествие, “съмнителен” инцидент с един ексцентричен пътник, Бъди Дайдел (Джак Никълсън), го кара да изпусне нервите си, за което е изпратен на съд. Съдията осъжда Дейвид да посещава психолог, специалист по контролиране на гнева. Назначеният доктор се оказва Бъди Дайдел – станал първопричина за инцидента.  Животът на Дейв се преобръща надолу с главата, а на всичкото отгоре, Бъди се пренася да живее у Дейв. Скоро положението между тях се изостря, не е ясно кой от двамата наистина се нуждае от “лечение” и дали в крайна сметка Дейв ще изпусне нервите си и това ще го изпрати в затвора.

Адaм Сандлър – любимото момче на Америка, след като показа на какво е способен с “Гроги от любов”, тук, макар да не блести, е с класи над обикновените си роли на дебил. Трикратния носител на "Оскар", Джак Никълсън, в ролята на демоничния и смахнат Бъди Дайел, както винаги е на висотата, на която сме свикнали да го наблюдаваме.
Филмът е добре направен и определено доста забавен. Въпреки, че финалът е с изненадващ обрат, той е в клишето на “хепиенд”, но в никакъв случай прекалено захаросан.