Oригинално Заглавие: Private Practice
Българско Заглавие: Частна практика
Жанр: Комедия, Драма, Романтичен
Година: 2007-2013
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 60 Минути / 112 епизода
Статус на сериала: Завършен / 6 сезона
Спин-оф на: "Анатомията на Грей" (2005-????)
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


От създателите на „Анатомията на Грей" се появява нов сериал за това как да започнем остатъка от живота си. Адисън Форбс Монтгомъри е известен хирург. След като е напуснала болницата „Грейс" в Сиатъл и след като се е разделила със съпруга си Дерек „Мак Дрийми" Шепърд, Адисън се мести в Лос Анжелис, за да намери по-слънчево небе и по-обнадеждаващи възможности.

Адисън се събира с приятелите си от медицинското следване, а именно Наоми и Сам Бенет, като се присъединява към тяхната частна практика - центърът „Оушънсайд" в Санта Моника. Наоми и Сам съжителстват в името на дъщеря си, тийнеджърката Мая, и също в името на медицинския си център, но тяхната връзка трудно може да се нарече приятелска. Д-р Купър Фрийдмън е педиатърът в центъра и той търси утеха за проблемите си в своята най-близка приятелка, психоложката Д-р Вайолет Търнър, но тя е също толкова нещастна в любовта, колкото е той. Д-р Пийт Уайлдър е специалист по алтернативна медицина.

Привлекателен и самоуверен, Пийт е „добър улов" за всяка жена и дори вече е успял да улови вниманието на Адисън, както и тя неговото. Въпреки че химията между двамата е внезапна и силна, зад самочувствието на Пийт се крие мъж, който все още жалее за жена си, която е починала преди осем години - мъж, който не е успял истински да се свърже с жена от тогава. С Адисън, която започва живота си наново в Лос Анжелис, Пийт може и да има късмета самият той също да започне на чисто.