Английско Заглавие: Forbidden Love
Oригинално Заглавие: Забранена любов
Жанр: Драма, Романтичен
Година: 2008-2011
Държава: България
Език: Български
Времетраене: 30 Минути / 299 епизода
Статус на сериала: Завършен / 2 сезона
Галерия / Трейлър / Рецензия / Колекция "Българско кино"

Синопсис:


Една слънчева неделя, точно на двайстия им рожден ден, съдбата сблъсква Явор и Елица. Брат и сестра се влюбват един в друг. Тази катастрофа ще доведе до взрив който ще промени живота на всички.

Елица, Борис, Анастасия и Мартин живеят в полите на Витоша. Анастасия е безскрупулна бизнесдама, собственик на списание. Елица е естествена и красива млада жена обожаваща фотографията. Въпреки, че е израснала в презадоволена среда, комерсиалният и превзет свят на майка й е далечен и чужд. Под натиска на Анастасия, Елица е на път да се омъжи за човек когото не обича.

Там някъде в София, в обикновен панелен блок, сплотеното семейството на Димитър живее спокоен и уравновесен живот, изпълнен с много топлина. Денят му е изпълнен с грижа за семейството си и малкия автосервиз, който притежава. Явор е млад и объркан бунтар. Той е отчаян идеалист, неспиращ да търси себе си, вярващ в силата на истинската любов.

Героите на „Забранена любов” ще ни разкажат една лична история за изборът който правим, история за любовта която раздаваме, история за тайните, които не можем да скрием, за надеждите, желанията, илюзиите.

Ще разберем колко разрушителна може да бъде страстта и как всяка любов си има цена.