Оригинално Заглавие: Sonny with a Chance
Българско Заглавие: Съни на алеята на славата
Жанр: Комедия, Семеен, Романтичен
Година: 2009-2011
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 23 Минути / 46 епизода
Статус на сериала: Спрян / 2 сезона
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Съни  Монро превзема бурно Холивуд в „Съни на алеята на славата”, съвсем новата комедия за шоу в шоуто! За първи път имате възможността да обогатите колекцията си с Пълния Първи Сезон на хитовия оригинален сериал на Disney Channel - всичките 21 епизода - на Disney DVD с ексклузивни бонус материали зад кадър!

Деми Ловато ( “Camp Rock”, „Програма за защита на принцесите”) играе в ролята на Съни, талантлива тийнеджърка, която прави своя пробив, когато се присъединява към екипа на известното комедийно скеч шоу „Оттук-оттам”(“So random”)! Но не всеки е впечатлен от промените.

Тоуни, идолът на Съни, не обича да дели славата с друг и екипът на „Водопадът Макензи”(“Mackenzie Falls”) - включително красивата звезда Чад Дилън Купър - приемат съперничеството между двете шоу програми много на сериозно. Влезте в живота на Съни, за да видите как нейното забележително чувство за хумор й помага да превъзмогне всяка трудност и изживейте нейната мечта в изключително забавния първи сезон на „Съни на алеята на славата”!