Oригинално Заглавие: You and I
Българско Заглавие: Ти и аз
Жанр: Драма
Година: 2011
Държава: САЩ, Русия
Език: Английски, Руски
Времетраене: 100 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Филмът събира два от най-ярките млади таланта на Холивуд в лицето на Миша Бартън и Антон Йелчин, както и съвсем новото откритие на американската кино индустрия – Шантел ван Сантен. Този отличен актьорски екип е ръководен от два пъти номинирания за Оскар режисьор Роланд Джофе, който се опитва с характерното си виждане да ни потопи в екзотичното и предизвикателно душевно пътешествие на две коренно различни момичета, дошли сякаш от два различни свята.

Двете героини са привлечени от лъскавия свят, който заобикаля московският елит. Жадни за забавления, наркотици и секс двете момичета – Лана и Джейни са обсебени от начина на живот на богатите и властните. Изведнъж обаче те са принудени да се сблъскат със суровата действителност зад всичко, което са боготворели до тогава, осъзнавайки, че истината винаги има своите две лица.

Следвайки действието на филма, двете се сблъскват с редица интересни персонажи, сред които богатият и зъл Едуард, неговата ревнива и създаваща интриги приятелка Марина, бившата поп звезда Дима и нейният странен мениджър Ян.

Сблъсквайки се с този ужасен и горчив свят Лана и Джейни трябва да преоткрият любовта, която ги е събрала или да се разделят завинаги.