Оригинално Заглавие: Human Trafficking
Българско Заглавие: Трафик на хора
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Трилър
Година: 2005
Държава: Канада, САЩ
Език: Английски
Времетраене: 176 Минути
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


Този филм ще ви държи в напрежение през цялото време, докато го гледате. Ще го запомните за цял живот. Този филм ще ви промени. Ще видите света такъв, какъвто е - реален и безмилостен.

Една унция кокаин струва 1 200 $, но можете да я продадете само веднъж. Жена или дете струват между 50 и 1 000 $, но можете да ги продавате всеки ден - отново и отново! Печалбата е неизмерима! Трафикът на хора е бизнесът на бъдещето! Това е филм, разказващ на хората истинска история за модерното робство. За това как млади жени, станали жертва на трафика на хора, биват третирани като сексуални обекти а човешките им права са потъпкани. Показва ни как жертвите са близо до нас - и дори нещо по-страяскащо! Как участниците в цялата тази организация, могат да са дори нашия съсед, лекар или учителя на нашите деца. Всички носим отговорност! Когато 16 годишно момиче от Украйна, самотна млада майка от Чехия, едно 17 годишно момиче от Румъния , и едно 12 годишно американско момиче турист със своете семейство в Манила, стават жертви на международна банда от трафиканти на роби за секс, специализирана част от Отдела за борба с трафика на хора започват да разследват международният трафик на хора.

Приблизително 800 000 души стават жертва на трафик всяка година. След нелегалната търговия с оръжия и наркотици най-доходоносният бизнес е трафикът на хора!