Oригинално Заглавие: Early Edition
Българско Заглавие: Утрешен вестник
Жанр: Драма, Фентъзи
Година: 1996-2000
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 60 Минути / 90 епизода
Статус на сериала: Спрян / 4 епизода
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


След като съпругата го гони от дома му, Гари Хобсън (Кайл Чандлър) е принуден да се изнесе на хотел. Това е обикновена понеделнишка сутрин, като изключим загадъчния вестник, доставен пред вратата му от още по-тайнствена жълта котка.

В началото Гари не обръща особено внимание на вестника, но скоро вижда че това е всъщност утрешния вестник. Първото нещо, което Гари прави, е да се възползва от борсовите показатели без разрешението на шефа си.

И тъй като вече си е взел свободен ден от своята собствена работа на борсата, решава в сводното си време да изкара малко пари на бас, които да даде на Мариса (Шанесия Дейвис) – секретарката от предишната му работа, която е сляпа и има нужда от куче-водач.

След като доставчикът на новините за Гари претърпява инцидент, той си дава сметка, че е могъл да го спаси. Вестникът е дошъл цял ден по-рано все пак с някаква цел. Така Гари решава да осуети престрелка в банка, което води до пълен хаос. Но нищо не може да попречи на вестника да пристига всяка сутрин, точно в 06:30, но с утрешната дата.