Oригинално Заглавие: Spy Kids: All the Time in the World
Алтернативно Заглавие: Spy Kids 4
Българско Заглавие: Деца шпиони: Краят на времето
Жанр: Екшън, Приключенски, Комедия, Сай-Фай
Година: 2011
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 89 Минути
Част от поредица: << 4
Галерия / Трейлър / Рецензия


Синопсис:


В „Деца шпиони: Краят на времето” на пръв поглед Мариса Кортез Уилсън (Джесика Алба) има всичко – омъжена е за известен телевизионен репортер, има прекрасно новородено дете и умни доведени близнаци. В действителност, опитите да бъде добра майка на Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук) са най-голямото предизвикателство, тъй като хлапетата изобщо не я искат наоколо. В добавка, съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) не би разпознал шпионин дори да живее с такъв, какъвто точно е случая с Мариса - тя е оттеглил се таен агент.

Светът на г-жа Уилсън се преобръща, когато маниакалният Пазител на времето (Джеръми Пивън) заплашва да завладее света. Тя се завръща към екшъна, когато е повикана от OSS – шпионски щаб, създал вече нефункциониращия отдел „Деца шпиони”. С приближаването на Армагедон, Ребека и Сесил ентусиазирано се впускат в екшъна, научили, че скучната им мащеха някога е била таен агент.

Изправени пред опасностите, те трябва да загърбят различията си и да разчитат на острия си ум. С малко помощ от две познати деца шпиони – Кармен (Алекса Вега) и Джуни (Дарил Сабара), и няколко зашеметяващи джаджи, те може и да успеят да спасят света. И да сплотят семейството си.