Оригинално Заглавие: Crank: High Voltage
Алтернативно Заглавие: Crank 2
Българско Заглавие: Огън в кръвта: Високо напрежение
Жанр: Екшън, Комедия, Криминален, Трилър
Година: 2009
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 96 Минути
Част от поредица: << 2
Галерия / Български трейлър / Рецензия

Синопсис:


Филмът започва веднага след като Чев пада от хеликоптер в края на първата серия. Оживелият като по чудо убиец е отвлечен от мистериозен китайски гангстер, който иска да вземе органите му. Три месеца по-късно Челиос се събужда и открива, че сърцето му е изтръгнато и заменено с изкуствено, подобно на батерия, която се нуждае от постоянно презареждане, за да поддържа тялото живо.

След бягство от своите пазачи, Чев се оказва отново на свобода, но по петите му са тайнственият мексикански мафиот Ел Хурон (Клифтън Колинс-мл.) и китайските триади, водени от опасния старейшина Пуун Донг (Дейвид Карадайн). Отново на помощ на Чев се притичват Док Майлс (Дуайт Йокам) с вещата си лекарска експертиза, братът близнак на Кайло – Винъс (Ефрен Рамирез), и приятелката на Чев, Ив, която вече е напълно наясно с какво работи гаджето й.

Чев Челиос отново е готов да отмъсти на отговорните за състоянието му и да всее хаос и разруха по улиците на града, защото всичко е позволено, когато трябва да се бориш за живота си.