Columbus Circle

Оригинално Заглавие: Columbus Circle
Българско Заглавие: Площад Колумб
Жанр: Криминален, Мистерия, Трилър
Година: 2012
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 82 Минути
Галерия / Трейлър / Гледай филма


Синопсис:


Абигейл Клейтън живее сама. Напълно сама. Всъщност, привлекателната наследница на голямо семейно богатство не е напускала апартамента си в Манхатън от близо две десетилетия. Известна дъщеря на богат индустриалец Абигейл изчезва от погледите на папараците и пресата на своя 18-ти рожден ден – точния ден в който тя получава полагащите й се пари от наследството.

По време на самоналожената си изолация Абигейл поддържа контакт само с двама души – портиера на сградата Кландерман с когото комуникира основно чрез бележки и дългогодишния приятел на семейството доктор Реймънд Фонтейн, който е нейния най-доверен човек. Когато възрастната съседка на Абигейл е открита мъртва в апартамента си цялата сграда се превръща в местопрестъпление. Агентът от отдел Убийства на нюйоркската полиция Франк Джиардело е начело на разследването и един от първите хора с които той иска да говори е Абигейл.

Това слага началото на серия от събития, които поставят на изпитание издръжливостта на Абигейл и готовността й да помага на полицейските служби.


Коментари