Warehouse 13

Oригинално Заглавие: Warehouse 13
Българско Заглавие: Хранилище 13
Жанр: Драма, Мистерия, Сай-Фай
Година: 2009-2014
Държава: САЩ
Език: Английски
Времетраене: 60 Минути / 64 епизода
Статус на сериала: Завършен / 5 сезона
Галерия / Трейлър / Гледай сериала


Синопсис:


Главни герои в „Хранилище 13” са агентите от Службата за сигурност на САЩ - Пийт Латимър и Майка Беринг. След като спасяват живота на президента на САЩ при една негова визита в Музея за древни изкуства, двамата са назначени на работа в Хранилище 13 от загадъчната г-жа Фредерик.

Там те се запознават с дебелия управител на хранилището, д-р Арти Нилсън, който не е особено убеден, че двамата новаци са готови да узнаят мистериозните, паранормални и необясними тайни на хранилището. Оказва се, че предишните двама агенти, работили с него, са загинали при загадъчни обстоятелства.

Хранилище 13 официално не съществува. То е свръхсекретно съоръжение, построено в края на 19-и век, което съхранява всички изобретения, създадени от човечеството, които са прекалено опасни, за да бъдат оставени на обществото, както и изобретения, които никога не са виждали бял свят.

В Хранилище 13 се изпращат всички странни и необясними технологични изобретения, които американското правителство желае да скрие или просто не знае какво да прави. Работата на Пийт и Майка е да помагат на Арти в издирването и неутрализирането на тези мистериозни предмети, наричани „артефакти”, и донасянето им за безопасно съхранение в Хранилище 13.


Коментари